Hopeattarella on nyt myös blogi- käykää lukemassa: http://hopeatar.blogspot.fi/

Hopeattaren omat sivut: http://www.hopeatar.fi/

Hopeatar Oy on Vihdin Nummelassa toimiva hopeakoruja käsityönä valmistava perheyritys. Design Ulla Honkimaan korut kertovat aidosta käsityöstä. Jokainen koru on tunteella ja taidolla suunniteltu ja valmistettu, yksilöllinen ja ajaton. Arvoinamme ovat vanhojen perinteisten työmenetelmien sekä käsityötaitojen kunnioittaminen ja vaaliminen. Haluamme myös tarjota laadukkaan ja kestävän vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille.

Hopeakorujen lisäksi valmistamme yksilöllisiä helmikoruja laadukkaista materiaaleista niin arkeen kuin juhlaan. Valmistamme koruja myös tilaustöinä ja päivitämme vanhoja koruja tähän päivään.
 

Hopeakorukurssit

Järjestämme myös korukursseja. Osallistuaksesi kursseille et tarvitse aikaisempaa kokemusta korujen teosta tai muistakaan käsitöistä, riittää että olet kiinnostunut ja innostunut oppimaan korujen tekemistä. Lisätietoja kursseistamme ja ilmoittautumaan pääset Kurssit-sivulta. Tarjoamme myös pajatoimintaa jo aikaisemmin kursseilla käyneille. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan pajaamme ja kurssitiloihimme alla mainittuina aukioloaikoina :) Huomaathan että kursseillemme voi ostaa myös lahjakortin, jotka ovat olleet todella pidettyjä ja ennalta arvaamattomia lahjoja!

Pajamme

on kesän aikana (1.6.-3.8.) auki seuraavasti:

pe 1.6. 10-15
ma 4.6. 9-17
ke 6.6. 9-17
to 7.6. 9-16

viikko 24 (11.-17.6.) suljettu

ma 18.6. 9-17
ke 20.6. 9-17
to 21.6. 9-14

25.6.-3.8. suljettu

(Tullessasi kauempaa varmistathan vielä että olemme paikalla.)

Muina aikoina sopimuksen mukaan osoitteessa Vihdintie 32, 03100 Nummela, Huom! navigaattoriin on syytä syöttää osoitteeksi "Vihdintie 32, Nummela" tai navigaattori ohjaa Vihdin kirkonkylälle. Tervetuloa!