Tulipa sitten tehtyä toinenkin rasia syntymäpäivälahjaksi. Tämä oli ehkä hieman tummemman sävyinen ja ihan vähän kukikkaampi kuin edellinen.

IMG_5615.jpg

Sankari pitää Violestista ja maanläheisistä sävyistä, joten kortinhan oli pakko olla ruskean sävyinen. Itse-asiassa, molemmat stanssatut paperit ja kukkien yhteydessä olevat oksat/lehdet ovat kaikki samaa helmiäispaperia jonka olen värjännyt Glimmer Misteillä. Viimeaikoina olen kehittänyt jonkin addiktion noihin spray-väreihin.

 IMG_5599.jpgIMG_5607.jpg

 

Laatikon reunat leimasin tummemmalla ja kullanvärisellä värillä. Koristeet on kiinnitetty kuumaliimalla.

IMG_5618.jpg

 

Kävin myös työmatkalla Oslossa ja samalla piti tietenkin käydä Pandurossa. Sinne minulla pitäisi kyllä olla porttikielto- taas meni kaikki rahat kyseiseen kauppaan. Suosittelen Oslon matkaajille kyllä kyseistä liikettä- pidän siitä jopa enemmän kuin Tukholman keskustan vastaavasta liikkeestä. Mukaan lähti tällä kertaa yllättävän paljon helmiä yms. Korutavaroita.. Kamalaa jos tuo korujen tekokin alkaa kiinnostamaan.. J

IMG_5784.jpgIMG_5786.jpgIMG_5788.jpgIMG_5792.jpgIMG_5795.jpgIMG_5796.jpg

 

Äidilläni oli myös 60-vuotis syntymäpäivä. Hän kerää kenkiä, joten olihan sitten minunkin kokeiltava kenkäkortin tekoa.. Ensimmäiseksi tekemäkseni kengäksi ihan ok, tosin seuraavalla kerralla on syytä muistaa, että a) ei paksusta pahvista b) hanki korko etukäteen (nyt korkona on lakkapullon korkki) ja c) jos laitat napin kantapalaksi.. valitse tasainen nappi (kuperalla napilla ei yllättäen pysykään ihan pystyssä) Kaikki paperit on Sinellistä- punainen kuvio on Sinellin punaista tarrapaperia, joka on leikattu Sizzixin stanssilla.

IMG_5797.jpgIMG_5804.jpg

Sisälle tein Tagin, joka on punaisesta helmiäiskartongista. Reunat Martha Stewardin leikkurilla ja valkoinen helmiäispaperi leikattu toisella stanssilla.

IMG_5808.jpg

Lähikuvaa tagista:

IMG_5807.jpg

 

Ja taas se yksi on siellä linssiluteena..

IMG_5799.jpg